De Cofidis direct cash mastercard®

Vraag nu kosteloos de Cofidis direct cash mastercard ® aan met nu gratis geldopname in België en het buitenland!. De naam Credit (krediet) Card geeft al aan dat een credit card een verkapte leningsvorm is. U koopt eerst en rekent later af. Daarnaast bied de Cofidis direct cash mastercard ® tegenwoordig automatisch een verzekering tegen diefstal of beschadiging na aankoop van een product.

Wat is de Cofidis direct cash mastercard ®?

MasterCard van Cofidis

Meer betalingen met credit card in 2015, in de eerste negen maanden van 2015 hebben Belgische consumenten opnieuw meer betalingen gedaan met hun creditcard. Het totale bedrag aan creditcardbetalingen kwam over deze periode uit op 2,8 miljard euro. Dat is 2 procent meer dan in de eerste drie kwartalen van 2014. Deze stijging is relatief klein in vergelijking met de voorgaande jaren. Tussen 1998 en 2015 zijn de Belgische creditcarduitgaven meer dan verdrievoudigd.

De toename van het creditcardgebruik blijkt ook uit het aantal creditcards in België. In de eerste negen maanden van 2015 waren er gemiddeld bijna 2,7 miljoen creditcards in omloop, tegen 1,5 miljoen in 1998. (bron: CBS). Als er een schuld op een creditcard aanwezig is, dan geeft dit aan dat deze ook daadwerkelijk gebruikt wordt. In de eerste drie kwartalen van 2016 was dit het geval voor 32 procent van de creditcards in België. In de eerste negen maanden van 1998 was dat nog 10 procent. (Bron: CBS).

Bij de Cofidis direct cash mastercard® betaalt u uw boodschappen of geldopnamen achteraf. Per bank of maatschappij heeft u wel of niet de mogelijkheid uw nota gespreid te voldoen. De effectieve rente is over het algemeen hoog. Meer weten over de Cofidis direct cash mastercard ®? Klik hier.