kredietwaarschuwing-AFM
Categories: Minileningen

Een minikredietje is een kleine lening voor wanneer je direct geld op je rekening nodig hebt, zonder vragen of bkr toetsing,  gewoon snel geld lenen door een berichtje te sturen en het staat binnen 10 minuten op je rekening.

minikredietje

Minikredietje waarom

Voor wat kan een een minikredietje zoal dienen. Stel je jongste komt thuis en het blijkt een enorme scheur in zijn broek te hebben en jij hebt net alle rekeningen betaald en je zit een beetje krap bij kas. En in deze tijd van het jaar kun je geen dag zonder een goeie broek vanwege de kou en de regen. Maar je kind kan toch niet zonder broek rond lopen en jij wil niet wachten  tot de volgende uitbetaling van je salaris. Als iemand je nou eens een voorschotje kon geven dan kan je jongste de volgende dag tenminste met een nieuwe broek naar school.

Hoe een Minikredietje afsluiten

Wanneer je snel geld nodig hebt biedt het afsluiten van een minikredietje de oplossing. Je kan vandaag nog geld lenen door nu direct een minikredietje af te sluiten. Wanneer je dan een SMSje stuurt waarin je zet hoeveel geld je wil lenen dan ontvang je binnen 10 minuten geld op je rekening. Dus snel geld nodig? Sluit dan een minikredietje af.

Waar kan je een minikredietje afsluiten

Als je minikredietjes wil vergelijken kan je het beste naar deze pagina surfen. Of ga naar de volgende stap.

Snel geld lenen binnen 10 minuten

Posted on mrt 9, 2011
kredietwaarschuwing-AFM

Follow Us

fb tweet youtube linkidin

Archief

Top