Met gemak een online kredietkaart aanvragen.

De  online kredietkaart is nog vrij nieuw. Veel mensen weten dan ook nog niet wat ze er van kunnen verwachten en dat is jammer, want het is een bijzonder interessante mogelijkheid om op een veilige manier betalingen via het internet uit te kunnen voeren. Een online kredietkaart kunt u zoals de naam reeds vermoeden alleen online gebruiken. Daarbij is het in tegenstelling tot de gewone kredietkaart ook zo dat deze niet altijd perse voor een langere periode gebruikt kan worden. Sterker nog, verschillende online kredietkaarten kunt u slechts één keer gebruiken om bijvoorbeeld een bepaalde aankoop mee te doen.

online kredietkaart

De online kredietkaart van Paypal is op dit vlak het beste ingeburgerd. De online kredietkaart wordt gekoppeld aan uw paypal account die op zijn beurt is verbonden met uw rekening. Enkel het bedrag dat door u ter goedkeuring werd bevestigd kan gebruikt worden voor de betaling van het aangekochte object. Niets meer, maar ook niets minder.

De kredietkaart online gebruiken is natuurlijk ook met een gewone VISA of MasterCard perfect mogelijk. Wanneer u bij grote winkels of bedrijven een bestelling plaatst is het gebruik van een kredietkaart vaak ook geen enkel probleem en volkomen veilig, maar wanneer u bij kleinere winkels gaat kopen kan dat wel eens helemaal anders uitdraaien. Zij hebben vaak niet de mogelijkheden om hun betalingsopdrachten optimaal te beveiligen zodat er steeds een reëel risico bestaat dat iemand anders uw gegevens onder ogen krijgt.De online kredietkaart zorgt er voor dat dit niet kan gebeuren.

Een online kredietkaart aanvragen.

Hou er rekening mee dat het verkrijgen van een online kredietkaart in bepaalde gevallen gekoppeld kan worden aan een zwarte lijst toetsing. Lees grondig de voorwaarden na van de online kredietkaart die je wil aanvragen en wees er zeker van dat u aan alle gestelde voorwaarden kunt voldoen dan vraag direct de kredietkaart van uw keuze online aan!

Bekijk ook onze andere kredieten!

Persoonlijke leningDoorlopend kredietMinileningVakantieleningKredietkaart
De persoonlijke lening staat ook wel bekend als een “lening op afbetaling”. Hier vindt u een lijst met betrouwbare kredietverstrekkers die interessante voorwaarden hebben. Omdat veel kredietverstrekkers een rentevoet hanteren op basis van je persoonlijke situatie raden we aan om aanvragen bij de verschillende kredietaanbieders een offerte aan te vragen.
Aanbieders van doorlopende kredieten met aantrekkelijke tarieven zijn op deze pagina samengebracht. Kiezen voor een doorlopend krediet is kiezen voor flexibiliteit. Het doorlopend krediet is een vernieuwbare kredietlijn die altijd beschikbaar is en zonder verantwoording mag worden opgenomen.
Vergelijk minileningen op deze pagina. Een minilening is een kleine lening en wordt wordt typisch aangevraagd om een plotse financiële tegenslag op te vangen.
Vergelijk vakantieleningen op deze pagina samengesteld met de beste reisleningen.
Een kredietkaart is een betaalkaart waarbij uw betalingen of geld-afhalingen niet onmiddellijk van uw rekening afgaan, maar meestal op één vast moment in de maand worden verrekend, op deze pagina vindt je de beste kredietkaart aanbieders.