Ferratum belgie, verstrekt als eerste minileningen

Ferratum is een Fins bedrijf en biedt nu in België leningen aan die via een simpel sms’je verkregen kunnen worden. Het uitgangspunt wat in Nederland al enkele jaren een succes is komt nu ook naar België. Het gaat om kleine leningen van 50 tot 200 euro, over vijftien dagen of een maand. Intrest wordt niet aangerekend, maar wel een soort van dossierkosten. Het kan een hulpmiddel zijn wanneer er dringend een rekening betaald moeten worden en je loon laat op zich laat wachten. De Ferratum Groep is gesticht in 2005 in Finland, en is inmiddels Europees marktleider voor minileningen. Ferratum bied zijn leningen in 15 Europese landen.

De minileningen, ook wel bekend als flitskrediet of klein krediet, zijn eenvoudig aan te vragen op de website van Ferratum of door middel van een SMSje, de eerste keer kun je een bedrag aanvragen van maximaal 50 euro. Deze 50 euro moet worden terug betaald binnen de 15 dagen. Vervolgens kan bij de volgende aanvraag een hoger bedrag (tot 200 euro) worden geleend, met een langere looptijd van maximaal 30 dagen. Opvallend is echter dat ze geen rente vragen alleen dossierskosten.

Let wel op de dossierkosten bij Ferratum België zijn niet goedkoop, 10 euro op een minilening van 50 euro, 49,99 euro op een minilening van 200 euro. Omgerekend komt dit dus neer op een jaarlijkse rente van bijna 300 procent.

Minilening Belgie Direct Aanvragen

ferratumpayday.be