Wilt u direct beschikking hebben over geld ?

Door omstandigheden is het mogelijk dat u direct en snel geld nodig hebt. Online lenen is de snelste methode en op deze website geven wij u informatie over hoe u zo snel mogelijk geld kunt lenen. Om een overzicht te krijgen van online geld verstrekkers kunt u op de navigatieknop boven klikken. Indien u zeer snel maximaal € 500 nodig hebt, dan is een zogenaamde voorschotlening uitstekend geschikt.

Waarom een voorschotlening?

Een voorschotlening is een kortlopende lening van maximaal € 500 tot € 1500 en oorspronkelijk bedoeld om als voorschot op het loon te dienen aan het einde van de maand. Op het moment dat men de loonbetaling heeft ontvangen dient het voorschot weer terugbetaald te worden inclusief administratieve kosten. Een voorschotlening kan echter ook voor andere doeleinden gebruikt worden is gebleken zoals onverwachte tegenvallers als reparaties van wasmachines en auto’s, maar ook voor de aanschaf van aanbiedingen als nieuwe LCD schermen of aanbetalingen van vakanties. Het grote voordeel van een voorschotlening is dat het snel en gemakkelijk aan te vragen en beoordeeld wordt. In tegenstelling tot gewone leningen wordt er geen bkr toetsing uitgevoerd.

Lenen kost geld. U betaalt een rentevergoeding voor het lenen van het geld én u moet het geleende bedrag op een gegeven moment ook terugbetalen.  Het voordeel van lenen is dat u de mogelijkheid krijgt om onverwachte problemen (bv. Schades) op te lossen en om leuke dingen versneld te realiseren (nieuwe motor kopen bijvoorbeeld).

Meer dan € 1500 lenen.

Het internet heeft de gehele leenmarkt veranderd : waar vroeger traditionele geldverstrekkers de markt domineerden en de transparantie van de markt minimaal was, zo kunnen consumenten nu overal gratis en vrijblijvende offertes aanvragen, rente tarieven met elkaar vergelijken en is men niet meer afhankelijk van lokale adviseurs, maar kan men landelijk zaken doen. Uit onderzoek is gebleken dat de verschillen tussen traditionele geldverstrekkers en online geldverstrekkers groot zijn, er is door verschillen in rentetarieven en bijkomende kosten veel te winnen voor de gemiddelde consument. Soms is er sprake van duizenden euro’s die men kan besparen door voor de goedkoopste aanbieder te vragen. Ook de Consumentenbond adviseert om meerdere vrijblijvende offertes aan te vragen om zo beter vergelijkingsmateriaal te hebben. Ook wij adviseren u meerdere offertes aan te vragen.

Naast de wettelijke voorwaarden die geldverstrekkers moeten stellen, zijn er nog aanvullende voorwaarden voor geld lenen; echter verschillen deze van geldaanbieder tot geldaanbieder. Globaal genomen is zeker 95 % van de ‘kleine lettertje’ identiek. Een van de belangrijkste elementen van de voorwaarden voor het verstrekken van een lening is de toetsing bij het Bureau voor de Krediet Registratie (BKR), waar alle lopende leningen van Nederlanders geregistreerd worden alsmede hun (af)betalingsgedrag. Indien een consument een negatieve registratie heeft bij het BKR, dan wordt de kans op het kunnen afsluiten van een lening heel klein. Lees hier meer over voorwaarden lenen en hier over voorwaarden BKR.

Zelf je lening regelen.

Veelal krijgt u bij de aanschaf van goederen de mogelijkheid om een financiering daarvoor af te sluiten. Hoewel dit gemakkelijk lijkt, zijn de leningen vaak duur met hoge rentepercentages en administratie-kosten worden vaak doorgerekend. Zorg dat u minimaal zelf 1 alternatieve offerte aanvraagt om het aanbod van de verkoper te kunnen evalueren