kredietwaarschuwing-AFM
Categories: Minileningen

Helaas heeft Friendly Finance BV (de moedermaatschappij waaronder Betaaldag en Easycredit vallen) besloten haar activiteiten in Nederland voorlopig op te schorten met als reden de gewijzigde marktomstandigheden in Nederland. Andere aanbieders van minileningen kan je op de verkoopspagina vinden.

betaaldag

Betaaldag.nl (voorheen Easycredit)

Betaaldag.nl is zoals bekend is het bedrijf achter het label Easycredit.nl in juni gestart met het label Betaaldag.nl. Via Betaaldag.nl kunnen particulieren op een efficiënte en flexibele manier eerder over het geld uit hun inkomen beschikken, zonder dat hier administratieve rompslomp voor nodig is. Klanten kunnen gebruik blijven maken van dezelfde voorwaarden als voorheen. Het grote voordeel voor consumenten is dat de aanmelding binnen enkele minuten geregeld is en volledig online gebeurt. In tegenstelling tot andere partijen waar de klant allerlei formulieren dient in te vullen en te verzenden via de post.

Betaaldag.nl minileningen

Betaaldag.nl biedt kortlopende kredieten aan aan tot een maximum van € 750,- met een looptijd van 31 dagen. Als u een minilening wil aanvragen bepaalt u gewoon op de website hoeveel u wilt lenen en het aantal dagen, waarna u op de website van Betaaldag.nl direct uw kosten kan zien. Omdat Betaaldag.nl een voorschot op uw salaris geeft kan je nooit meer lenen dan u zou ontvangen en hierdoor wordt u het risico op hogere kosten minimaal. Betaaldag.nl is dus een zeer betrouwbare partner die u in staat stelt om op een gemakkelijke manier aan geld te komen.

Betaaldag.nl eenvoudiger dan  ooit

Een minilening afsluiten bij Betaaldag.nl kan eenvoudig geregeld worden via hun website betaaldag.nl. In eerste instantie kunt u een bedrag van maximaal € 300,- lenen, naderhand kunt u het volgende ontleende bedrag verhogen. Betaaldag.nl geeft uiteindelijk leningen tot een maximum van maar liefst € 750,-. Deze minilening is dus helemaal af te stemmen op de behoefte van het moment. In Twee minuten kan je een lening-aanvraag indienen, waarop Betaaldag.nl je onmiddelijk laat weten of dit tot de mogelijkheden behoort of niet.

kredietwaarschuwing-AFM

Follow Us

fb tweet youtube linkidin

Archief

Top