Alle kredietkaart ervaringen op een rij.

Heeft u onlangs een Kredietkaart aangeschaft of heeft u al jaren deze in gebruik. Bent u van plan om een Kredietkaart aan te vragen lees dan deze handige tips en ervaringen. Ik gebruik zelf ook al een aantal jaren een Kredietkaart. Ik heb zelf een aantal kredietkaarten zowel Visa als Mastercard en ik ben zeer te spreken over hun service, zoals de helpdesk is goed bereikbaar. Ik heb tot op heden geen verbeterpunt voor de Visa als Mastercard kunnen vinden. Ik heb vorige week mijn eerste betwistingsformulier aangevraagd, het formulier werd binnen 2 dagen thuis bezorgd en ik heb het inmiddels teruggestuurd ben benieuwd naar de uitkomst van mijn eerste betwistingsformulier. Heeft u andere ervaringen met de Kredietkaarten van Visa als Mastercard.


Ik vind de kosten voor de Kredietkaart ook meevallen, ik gebruik mijn Kredietkaart vooral bij online aankopen op buitenlandse websites. Dit is handig en gaat heel snel. Je zou ook paypal kunnen gebruiken maar dat word weer niet ondersteund door alle websites en dit gat vult mijn Kredietkaart goed aan. U heeft net een korte review van mijn Kredietkaart kunnen lezen, ik ben heel erg benieuwd naar u eigen ervaringen met de verschillende Kredietkaart maatschappijen.

De bedoeling van deze website is dat u eigen ervaringen op de website kunt posten. Hiermee wil ik een grote database van Kredietkaarten en ervaringen van verschillende Kredietkaart maatschappijen creëren.

Ik hoor dat veel mensen het heel moeilijk vinden om te kunnen kiezen er is dan ook heel veel aanbod, maar wat past het beste bij mijn koopgedrag.

Enkele vragen die u aan u zelf moeten stellen voordat u een Kredietkaart gaat aanschaffen zijn:

  • Waar ga ik mijn Kredietkaart gebruiken?
  • Hoe vaak wil ik mijn Kredietkaart gebruiken? ( voor eventuele spaarprogramma’s)
  • Wat voor verzekering wil ik op mijn aankopen?
  • Wat is mijn bestedingslimiet?
  • Wil ik voor mijn kaart betalen of wil ik een gratis kaart?
  • Wil ik een Mastercard/ Visa of American Express card?
  • Wat doet de maatschappij tegen fraude?

Ik heb zelf ook al deze vragen geprobeerd te beantwoorden toen ik mijn Kredietkaart wilde aanvragen. Voor mij was vooral belangrijk dat ik op de websites waar ik veel aankopen deed dat ik daarop kon betalen. De meeste webwinkels ondersteunde de Mastercard, dus voor mij was de Mastercard de beste keuze. Ik moet wel toegeven dat de meeste webwinkels nu Mastercard en Visa ondersteunen. Het kan voorkomen dat de webwinkel de Kredietkaart niet ondersteund, dan zijn er altijd wel andere manieren om te betalen. Ik heb vooral gekozen voor de Bijenkorf card, omdat de bestedingslimiet hoog is en de jaarkosten waren zeer laag. Bijenkorf geeft ook 10% korting aan Bijenkorf card houders op verschillende producten.

Als u een Kredietkaart in u bezit heeft of u bent van plan om er een aan te schaffen voor bijvoorbeeld de aankomende vakantie. U kunt op de pagina “ervaringen” u eigen ervaring posten en andere mensen kunnen daar weer op reageren. Zo kunnen andere mensen weer makkelijker hun beslissing maken welke Kredietkaart het beste bij hun past.