Bij Cofidis.be kan je nu 10.000 euro lenen op 5 jaar.

Hebt je 10.000 euro nodig voor persoonlijke doeleinden, zoals voor een verre vakantie, een trouwerij, wilt u voor u zelf beginnen of een ander doel. Dit is bij Cofidis.be geen probleem. Bij het afsluiten van een persoonlijke lening worden geen vragen gesteld, zoals waarvoor u het geld gaat gebruiken. Ook als het geld bedoeld is voor onverwachte kosten zoals bijvoorbeeld bij begrafeniskosten, ziektekosten, dure reparaties of om andere schulden af te betalen. Stel dat u een persoonlijke lening afsluit, wordt deze direct op uw bankrekening gestort en kunt u het geld direct gebruiken voor eigen doeleinden. De maand daarop zult u dan moeten beginnen met afbetalen van de lening.

Het grootste voordeel van 10.000 euro lenen op 5 jaar is dat u het geld naar eigen inzicht kunt besteden, omdat er geen vragen worden gesteld waaraan u het geld wilt uitgeven. Doordat de persoonlijke lening vaak hele duidelijke voorwaarden kent, weet u waar u aan toe bent en weet u waar u verantwoordelijk bent. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan, als alles goed gepland is. Dit zorgt voor vrijheid in uw keuzes.

Waarom 10.000 euro lenen op 5 jaar?

U sluit de lening af om voornamelijk een aankoop te kunnen doen. Dergelijke aankopen hebben meestal een behoorlijk prijskaartje. Hierbij kan een lening de oplossing zijn en de beste uitkomst bieden. Zulke aankopen kunnen behoorlijk uiteenlopen, zoals hierboven al staat beschreven. Door de persoonlijke lening kunt u toch zorgen dat de aankopen gerealiseerd kunnen worden. Wat ook helpt bij de persoonlijke lening is dat de lening duidelijke betalingsvoorwaarden heeft die in een termijn past bij de betreffende uitgave.

Uw eigen bedrijf starten

Hebt u altijd al ondernemer willen worden en voor u zelf willen beginnen? Het ondernemerschap heeft vele voordelen. U bepaalt u eigen agenda, u bepaalt zelf de visie en missie van het bedrijf en u kunt zelf de beste investeringen bepalen. Om uw eigen onderneming op te zetten, hebt u wel geld nodig. Vaak is dit meer dan de meeste mensen van te voren denken. Hier kan de persoonlijke lening u de perfecte uitkomst bieden. U kunt de persoonlijke lening gebruiken voor investeringen in uw onderneming, waardoor de investering uiteindelijk weer voor zorgt dat de lening wordt afbetaald. Dit kan allemaal opgenomen worden in het plan van aanpak. Hierdoor kunt overal rekening mee houden en staat u niet voor eventuele verrassingen.

Toe aan vakantie?

Iedereen is wel eens toe aan vakantie, dat is heel normaal. Misschien heeft net een drukke periode op werk of thuis achter de rug en moet u er even tussenuit. Vaak komt het toch voor dat uw financiële situatie hier niet aan kan voldoen. Dat is natuurlijk heel vervelend. Door gebruik te maken van een persoonlijke lening, zou de vakantie toch door kunnen gaan. Hierdoor kunt u gerust op vakantie gaan, of kunt u de verre reis maken waar u al jarenlang van droomt.

10.000 euro voor onverwachte kosten

10.000 euro lenen op 5 jaar

Het leven zit vol verrassingen, sommige positieve verrassingen, maar ook negatieve verrassingen. Zulke negatieve verrassingen kunnen soms voor behoorlijk wat kosten zorgen, kosten waar u misschien geen rekening mee heeft gehouden. Ook kan hierbij de persoonlijke lening de oplossing bieden als pure noodzaak. Zulke verrassingen kunnen bestaan uit reparatie of aanschaf van een koelkast of wasmachine, een plotseling overlijden van een naaste of onvoorziene ziektekosten. Doordat de persoonlijke lening duidelijke terugbetalingsvoorwaarden biedt kunt er toch voor zorgen dat de problemen zo goed mogelijk worden opgelost of afgerond.

Voor- en nadelen.

Voordeel van de persoonlijke lening zijn dat het geld direct op uw bankrekening wordt gestort. Hierdoor is het geld meteen beschikbaar. Een ander voordeel is dat de voorwaarden van de persoonlijke lening duidelijk zijn. U weet wat het rentepercentage bedraagt en wat de terugbetalingstermijnen zijn, hierdoor weet u waar u aan toe bent. Ook kunt u het geld besteden naar eigen inzicht zonder verantwoording af te leggen aan een instantie of wie dan ook.

Geld lenen heeft natuurlijk ook nadelen. U zult rente over de lening moeten betalen, wat zorgt voor extra kosten. Doordat de voorwaarden van te voren duidelijk zijn beschreven, zult u zich ook hieraan moeten houden. Ook is het vaak niet mogelijk extra geld bij te lenen. Zolang u rekening houdt met de nadelen en deze verwerkt in uw planning kunt ervoor zorgen niet voor eventuele verrassingen te komen staan. Voordeel van de persoonlijke lening zijn dat het geld direct op uw bankrekening wordt gestort. Hierdoor is het geld meteen beschikbaar. Een ander voordeel is dat de voorwaarden van de persoonlijke lening duidelijk zijn. U weet wat het rentepercentage bedraagt en wat de terugbetalingstermijnen zijn, hierdoor weet u waar u aan toe bent. Ook kunt u het geld besteden naar eigen inzicht zonder verantwoording af te leggen aan een instantie of wie dan ook.

Geld lenen heeft natuurlijk ook nadelen. U zult rente over de lening moeten betalen, wat zorgt voor extra kosten. Doordat de voorwaarden van te voren duidelijk zijn beschreven, zult u zich ook hieraan moeten houden. Ook is het vaak niet mogelijk extra geld bij te lenen. Zolang u rekening houdt met de nadelen en deze verwerkt in uw planning kunt ervoor zorgen niet voor eventuele verrassingen te komen staan.

De Cofidis Bank is al meer dan 30 jaar specialist in krediet op afstand, met 400 deskundige medewerkers tot uw dienst in België voor consumenten die vooral gericht is op online bankieren en online leningen. Door de voordelige rentevoet kunt u hier tegen favorabele tarieven 10.000 euro lenen. De Cofidis Online Bank is speciaal in het leven geroepen om aan de nieuwe technologische en social media behoeften te voldoen. Via de apps kunt u bijvoorbeeld snel online bankieren op uw mobiele telefoon of tablet en kunt u te allen tijde chatten met de interactieve spraakdienst. Online kunt u tevens zien dat u hier de voordeligste lening kunt krijgen voor het bedrag van € 10.000 op 5 jaar.

Een kleiner bedrag lenen bij Cofidis?

Misschien is dan een kredietkaart een betere oplossing. Door een kredietkaart van Cofidis beschikt u elke maand over een doorlopend krediet. Als u elke maand het bedrag terugbetaalt dat u schuldig bent, betaalt u hier geen interest over. Ook hebt u de mogelijkheid om de betalingen te spreiden. Hierdoor betaalt u elke maand een klein bedrag terug, wat ook het geval is bij een persoonlijke lening. Ook spaart u tegelijk punten als u een kredietkaart gebruikt. Die punten zorgen voor gratis aankoopbonnen, of kortingen bij winkels, zoals Neckermann.

Meer dan 10000 euro lenen bij Cofidis

Als u meer geld nodig heeft, dan biedt Cofidis ook voordelige mogelijkheden. Voor bedragen boven de € 10.000 kunt u hier ook online een krediet aanvragen. Iedere klant kan profiteren van de aantrekkelijke tarieven en u kunt via uw computer, mobiel of tablet heel makkelijk alles regelen bij deze bank. Via de online simulator kunt u zelf berekenen wat de rente is voor een lening boven de tienduizend euro. U kunt dan meteen ook kiezen in wat voor looptijd u wilt aflossen is en hoeveel u dan per maand moet betalen. Om vrijblijvend een offerte aan te vragen, vult u daarna het korte formulier in met uw gegevens. Heb je plotseling dringend geld nodig voor persoonlijke doeleinden, zonder uit te leggen waarvoor u het geld nodig heeft. Cofidis.be helpt u op weg.