Cashper Belgie bied nu minikredieten aan van € 100 tot maximaal € 600

Cashper logo belgie

Cashper België, de eerste op korte termijn geld lening dienstverlener in Europa met een volledige bankvergunning en eigendom van de Novum Bank Limited (Malta), biedt een gemakkelijk toegankelijke en handige service voor iedereen met occasionele geld behoeften op korte termijn. Consumenten kunnen een snelle geld lening van € 100 tot € 600 online aanvragen voor een periode van 15 of 30 dagen. Vooruitbetalingen in contanten worden meestal gebruikt om onverwachte uitgaven te dekken en zijn de bedoeling om een tijdelijke kloof tussen 2 salarissen te overbruggen of gewoon voor een kleine uitgave te dekken, waar je op dat moment geen geld voor hebt.

Cashper Belgie is een volledige online dienst die momenteel beschikbaar is in Nederland, België, Polen en Spanje. In de toekomst zal men onze brede waaier van flexibele kortetermijnleningen uitbreiden naar meer Europese landen. Voor meer informatie, lees het laatste persbericht (17-09-13) over onze officiële sponsoring met het Caterham F1-Team.

Met Cashper België vandaag een aanvraag doen? Morgen je geld op je rekening!

Cashper is een online aanbieder van minikredieten met officiële bankvergunning, verstrekt door Malta Financial Services Authority (MFSA) en is marktleider in kleine leningen. Cashper bied kleine leningen aan van € 100 tot maximaal € 600, voor ieders budget. Iedereen kan een minikrediet aanvragen, die supersnel op je bankrekening kan staan. De looptijd hierbij is standaard 15 of 30 dagen. Zo houden ze hun service laagdrempelig en verantwoord. Voor iedereen, die naar wens extra geld wil kunnen besteden, stelt Cashper in België voor het nieuwe betaalgemak. Direct geld, wanneer het je uitkomt. Jij beslist alleen welk bedrag je wilt en op welke termijn u wilt terug betalen. Direct een Lening aanvragen kun je op deze link