De nieuwe lening van Hello Bank voor digitale apparaten.

Nog nieuwer dan de geldreserve is een nieuwe vorm van geld lenen van Hello Bank. Het is een unieke vorm van geld lenen waarbij u eenvoudig een lening voor digitale apparaten kan aanvragen. U kunt bijvoorbeeld geld lenen voor laptop, een mobiele telefoon, maar ook bijvoorbeeld voor uw digitale fototoestel. Een lening voor digitale apparaten is echt één van de meest voordelige leningen die er op dit moment te krijgen is. Bij een lening voor digitale apparaten betaalt u slechts een kleine rente.

lening digitale apparaten

Kenmerken van de lening voor digitale apparaten.

Deze lening is een kleine lening en u mag bij deze vorm van geld lenen tot een maximaal bedrage van € 2.500,- lenen. Het minimale bedrag is € 500,- De rente is zoals al aangegeven laag, heel erg laag. Als u deze lening voor wilt afsluiten is het enige dat nodig is, dat u een aanvraag indient bij Hello Bank. U kunt eenvoudig het hele aanvraagformulier zo volledig mogelijk invullen.
Als u bij Hello Bank een lening afsluit met een looptijd van 24 maanden, en u gaat deze in 12 maanden terug betalen. Dan betaalt u gedurende de gehele looptijd een bedrag van iets minder dan € 45,- aan rente. Deze vorm van geld lenen is dus nog voordeliger dan de autolening!

Wat moet u doen voor deze lening?

Eigenlijk hoeft u er niet veel bijzonders voor te doen. U kunt het digitale aanvraagformulier volledig invullen bij Hello bank. U kunt hierbij de lening simuleren. Als hij naar wens staat kunt u uw gegevens verder invullen. Als u lening door de bank akkoord bevonden wordt ontvangt u zo spoedig mogelijk de offerte. U kunt deze per post retourneren met de gevraagde documenten. Als de bank dan akkoord gaat zullen zij het geld gaan overmaken naar uw rekening, zodat u uw digitale apparaten kunt aanschaffen. Het geld wordt dus niet gestort naar de leverancier van de digitale producten, het geld wordt direct aan u overgemaakt en u kunt dit geld verder zelf besteden.