Een prepaid creditcard kopen online

Er wordt tegenwoordig vaak gesproken over een prepaid kredietkaart. Om meteen alle onjuistheden de wereld uit te helpen, een prepaid kredietkaart bestaat niet. Tenminste niet zoals de naam doet vermoeden. Een prepaid kredietkaart is in feite een simpele debietkaart. Bij een debietkaart stort u geld op uw debietkaart. Met een debietkaart kunt u online betalingen doen. Natuurlijk heeft een debietkaart voordelen, maar ook nadelen. Deze zullen uitgebreid besproken worden.

Introductie Prepaid kredietkaart (debietkaart).

debietkaart

We zullen eerst een proberen duidelijk te maken wat een debietkaart daadwerkelijk is. Bij een debietkaart wil het niet meteen zeggen dat u ook echt een betaalkaart hebt. U kunt bijvoorbeeld ook een soort van online rekening hebben waar u veilig mee kunt betalen. Neem als voorbeeld PayPal. Dit is één van de bekendste aanbieders van online rekeningen. U maakt een account aan dat u koppelt aan uw eigen rekening. Wanneer u dit heeft gedaan kunt u via uw rekening geld overmaken naar uw Paypal rekening. U kunt zelf bepalen in welke koers u uw saldo wil laten zien, handig voor online betalingen op webshops. Met deze rekening kunt u bij bijna alle webshops producten bestellen en betalen. Het verschil met een kredietkaart is, is dat u alleen het bedrag kunt betalen dat daadwerkelijk op uw rekening staat. U zult zich vast afvragen waarom je dan niet gewoon met een kredietkaart betalen. Het betalen via PayPal is zeer veilig. Het wordt door miljoenen mensen gebruikt en ook door miljoenen webshops als betaalmiddel geaccepteerd. Wanneer u een product gekocht heeft via een buitenlandse webshop en het artikel wordt niet geleverd, dan kunt u uw geld via PayPal terugvragen. Aangezien u zelf bepaald hoeveel u op uw PayPal rekening heeft staan, kan er in het geval dat uw account gehacked is niet meer dan dat bedrag afgehaald worden.

Voordelen Prepaid Kredietkaart (debietkaart)

Zoals we hierboven al verteld hebben is de debietkaart een veilige manier van betalen. Tegenwoordig kan alles gehackt worden en is geen enkele betaalmethode 100% waterdicht. Door het gebruikt te maken van een debietkaart kunt u zelf bepalen hoeveel saldo u op uw debietkaart wil storten. Meer dan dat er op uw debietkaart staat kunt u niet kwijtraken. Bovendien is een debietkaart vaak eenvoudig te koppelen aan een rekeningnummer. Hierdoor is het eenvoudig om snel wat geld over te maken naar uw debietkaart. Het terugboeken kan even snel gedaan worden. Er zitten geen kosten verbonden aan het storten van geld op een debietkaart en het aanvragen/openen van een debietkaart is meestal ook gratis. Het enige is dat er bij betalingen vaak een fee betaald moet worden, meestal nabij de €1, maar dit geldt ook voor een kredietkaart.

Nadelen Predpaid kredietkaart (debietkaart)

Tot nu toe klinkt een debietkaart best goed! Zoals we eerder verteld hebben, bestaat een prepaid kredietkaart niet. Het doel van een kredietkaart is meestal dat u extra geld opzak heeft voor eventuele noodgevallen. Met een debietkaart kunt u bijvoorbeeld geen geld opnemen in buitenland. Ook kan een debietkaart niet gebruikt worden als onderpand. Het enige waar een debietkaart voor gebruikt kan worden is voor online betalingen. Wanneer u alleen een kredietkaart gebruikt voor online betalingen, dan kan de debietkaart een mooi alternatief zijn. De debietkaart zal echter nooit een geduchte concurrent en/of vervanger worden van de kredietkaart, omdat de voornaamste reden waarom mensen een kredietkaart aanschaffen wegvalt.