Geldshop.nl ervaringen?

geldshop.nlSinds de komst van internet kunt u online geld lenen. Bij de meeste online geldverstrekkers krijgt u direct antwoord op de vraag of u kunt lenen en hoeveel u mag lenen. Omdat online geldverstrekkers geen dure kantoren en ondersteunend personeel nodig hebben voor het aanbieden van hun diensten kunt u voor het afsluiten van een lening bij deze aanbieders goedkoper uit zijn dan bij een reguliere bank.

Geldshop wil als dé online financieel intermediair geldzaken transparant en verantwoord maken. Met behoud van snelheid en kwaliteit en op een plezierige, verfrissende én hulpvaardige wijze.En ziet het als hun taak dat u online de juiste keuzes kunt maken. Om geld te lenen voor u makkelijker te maken heeft Geldshop zelf modules ontwikkeld waarmee u niet alleen leningen kan vergelijken maar ook leningen kan berekenen, u vindt deze modules op hun site.

Geldshop koopt op grote schaal producten in van ruim 50 verschillende banken en verzekeraars. Onderling beconcurreren zij elkaar, hierdoor krijgt u de beste aanbiedingen. Geldshop doet enkel zaken met betrouwbare partners. De offertes van Geldshop blinken uit in transparantie en hun website is op maximale veiligheid ingericht. Ook de tarieven van Geldshop behoren tot de laagste van Nederland.

 

Het loont de moeite om goed te informeren naar voorwaarden en rentetarieven zodat u kunt profiteren van de laagste rente. Het aanvragen van een offerte verplicht u meestal tot niets. Als u direct contact en/of ondersteuning wenst, dan zijn zij bereikbaar via live-chat, telefoon en e-mail. Geldshop beschikt over een zeer gemotiveerd team van professionele collega’s die u met plezier te hulp staan bij uw lening.