kredietwaarschuwing

De Belgische Minileningen

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

Minileningen Ontdekken In BelgieCofidis

Onze bezoekers kiezen voor Cofidis MyLine 

cofidis direct cashVanaf 30€ per maand is het Myline geldreserve van Cofidis een snel aflosbaar krediet waarmee u 500 tot 10.001 euro snel kunt lenen om om het even welke aankoop of project te financieren, zonder dat u het gebruik moet verantwoorden. U gebruikt dan uw geld voor al uw persoonlijke behoeftes. De online aanvraag verloopt heel eenvoudig, u kiest het bedrag dat u wilt lenen, de duur van het krediet en de maandelijkse aflossingen. Als u nu online inschrijft, geniet u van een unieke rentevoet. Zodra het contract ondertekend is, worden de terugbetalingsvoorwaarden vastgelegd en krijgt u een overzicht van de aflossingen. Het geld wordt rechtstreeks op uw zichtrekening gestort.

Voordelen van Cofidis Myline:

 • U kiest het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag van de maandelijkse aflossing dat het best bij uw budget past.
 • Uw maandelijkse aflossing verandert niet, ongeacht het gebruikte bedrag.
 • Lage rentes
 • Snel en eenvoudig proces
 • Geld opvragen zonder u daarvoor te moeten verantwoorden.
 • Eenvoudig toegang tot uw kredietaanvraag

  cofidisjkpCofidis is een Franse bank, een van de financiële dienstverleners die voor de meerderheid in handen is van de Franse bankgroep Crédit Mutuel. Mijn Cofidis MyLine is een snelle geldreserve of kredietopening (tussen € 500 en 10001) die u in alle eenvoud kunt beheren en die op elk moment beschikbaar is voor uw uitgaven en onverwachte kosten. U kiest het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag van de maandelijkse aflossing dat het best bij uw budget past. Uw maandelijkse aflossing verandert niet, ongeacht het gebruikte bedrag. U bent nog geen klant van Cofidis en wenst meer informatie over een van onze online financieringsoplossingen? Cofidis staat tot uw beschikking om u alle nodige informatie te verschaffen.

Ga Naar Cofidis.be!!
Credivite

Of kies voor Creditvite.be 

creditvite.beCreditvite.be verleent alle soorten leningen en kredieten. U kan bijvoorbeeld lenen voor uw vakantie, voor renovaties, voor een feest of huwelijk. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Omdat elk geval verschillend is behandelen wij alle aanvragen voor leningen en kredieten op een zeer persoonlijke manier. Hebt u een bepaald doel voor ogen waar u een lening of krediet voor nodig heeft? Dan heeft u verschillende mogelijkheden! Bij Credivite.be kan u eenvoudig de maximum som van je lening zelf uitrekenen. Dit kan je doen met de verschillende berekeningsmodules die deze krediet verstrekker op zijn pagina gratis ter beschikking stelt. Bij Credit Vite is het mogelijk om snel geld te lenen als u dringend geld nodig hebt. hoeveel u bij Credit Vite kunt lenen. De lening die u kunt krijgen, hangt af van uw loon, het loon van uw partner, de inkomsten die u maandelijks hebt en uw maandelijkse lasten. Als u deze informatie invoert op de website van Credit Vite, krijgt u een duidelijk overzicht van de kredietmogelijkheden.

Ga Naar Creditvite.be!!
Of Een Kredietkaart Nodig?
Cofidis Mastercard®

Kies dan voor de Cofidis Mastercard®

Cofidis.beMet een een bijdrage van maar 5 euro per jaar is de MasterCard van Cofidis de ideale kredietkaart u kunt ze overal ter wereld gebruiken aan geldautomaten, in winkels en online. De ideale aanvulling op uw gewone bankkaart waarmee u uw uitgaven kunt plannen en toch het hele jaar uw budget in evenwicht kunt houden. Dankzij het netwerk van MasterCard® betaalt u uw aankopen in de winkel, in de supermarkt, op restaurant, op internet of waar u ook bent in België of in het buitenland! Online betalen is even gemakkelijk en veilig als betalen met een kaart in een winkel. Bovendien kunt u uw rekening op afstand beheren via internet en uw transacties raadplegen waar en wanneer u dat maar wilt. Uw aankopen en uitgaven worden automatisch van uw krediet gedebiteerd. U kunt kiezen om uw aankopen in één keer of in maandelijkse aflossingen terug te betalen, zo kunt u uw budget heel flexible beheren.

De voordelen van de MasterCard® by Cofidis:

 • Volledig gratis geld opnemen zowel in België als in het buitenland. Een echt voordeel in vergelijking met andere kredietkaarten!
 • Terugbetalingen volgens uw eigen ritme
 • Indien u dat wenst, kunt u uw krediet gedeeltelijk of volledig terugbetalen.
 • Een jaarlijkse bijdrage van slechts 5 euro. De kaart kost u slechts 5 euro per jaar. Een van de laagste bijdragen op de markt!
 • Aanvaard bij alle handelaars van het MasterCard-netwerk.
 • Zowel in België als in het buitenland betaalt u er al uw aankopen mee in de meeste winkels, bij grote ketens, op restaurant, in het tankstation, maar ook in onlinewinkels en op het internet.
Ga Naar Cofidis.be!!
Een Groter Bedrag Nodig?
Cofidis Personal Loan

Kies dan voor de persoonlijke lening van Cofidis 

cofidis direct cashMet een aantrekkelijk rentevoet is de persoonlijke lening van Cofidis een aantrekkelijk krediet. Deze persoonlijke lening op afbetaling is een aflosbaar krediet waarmee u tussen €5.001 en €50.000 kunt lenen voor de financiering van om het even welk project zonder u daarvoor te moeten verantwoorden. De persoonlijke lening van Cofidis is een krediet op maat: u kiest het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag dat u elke maand wilt terugbetalen, evenals de looptijd van de lening. Kies in de interactieve simulator vrijblijvend het bedrag dat u nodig hebt voor de persoonlijke lening en het bedrag dat u elke maand wilt aflossen en doe uw aanvraag online.

Voordelen van de persoonlijke lening van Cofidis:

 • Een verantwoordelijke kredietverlener.
 • Keuze uit verschillende soorten consumentenkredieten
 • Bij elke fase van het proces begeleiden de Cofidis-adviseurs hun klanten
 • Een duidelijke kredietovereenkomst op wat betreft de leningsvoorwaarden, rentevoeten, maandelijkse aflossingen en looptijd.
 • Aantrekkelijk rentevoeten

  cofidisjkpCofidis is een Franse bank, een van de financiële dienstverleners die voor de meerderheid in handen is van de Franse bankgroep Crédit Mutuel. Al 30 jaar is Cofidis specialist in kredieten op afstand en is de grootste online aanbieder van diverse kredieten. Cofidis bestudeert uw dossier. Voor de verwezenlijking van sommige plannen zijn soms veel financiële middelen nodig. Cofidis is een verantwoordelijke kredietverstrekker die zijn klanten altijd financieel gezond wil houden. Als u aanvraag van uw lening op afbetaling wordt goedgekeurd, dan stort Cofidis het geld binnen 48 uur op de bankrekening van uw keuze. U bent nog geen klant van Cofidis en wenst meer informatie over een van onze online financieringsoplossingen? Cofidis staat tot uw beschikking om u alle nodige informatie te verschaffen.

Ga Naar Cofidis.be!!Bekijk ook onze andere leningen.

Persoonlijke leningDoorlopend kredietVakantieleningKredietkaart
De persoonlijke lening staat ook wel bekend als een “lening op afbetaling”. Hier vindt u een lijst met betrouwbare kredietverstrekkers die interessante voorwaarden hebben. Omdat veel kredietverstrekkers een rentevoet hanteren op basis van je persoonlijke situatie raden we aan om aanvragen bij de verschillende kredietaanbieders een offerte aan te vragen.
Aanbieders van doorlopende kredieten met aantrekkelijke tarieven zijn op deze pagina samengebracht. Kiezen voor een doorlopend krediet is kiezen voor flexibiliteit. Het doorlopend krediet is een vernieuwbare kredietlijn die altijd beschikbaar is en zonder verantwoording mag worden opgenomen.
Vergelijk vakantieleningen op deze pagina samengesteld met de beste reisleningen.
Een kredietkaart is een betaalkaart waarbij uw betalingen of geld-afhalingen niet onmiddellijk van uw rekening afgaan, maar meestal op één vast moment in de maand worden verrekend, op deze pagina vindt je de beste kredietkaart aanbieders.

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

Met een slimme methode kun je online de goedkoopste lening aanvragen. Er zit namelijk veel verschil tussen de offertes die je ontvangt van aanbieders. De goedkoopste lening vind je in 5 stappen:

 1. Lees alle omschrijvingen.
 2. Bezoek websites van gekozen aanbieders.
 3. Vraag gratis offertes aan op hun website.
 4. Vergelijk offertes; let op rente en kosten.
 5. Kies de goedkoopste en neem contact op