kredietwaarschuwing

Doorlopend Krediet in Belgie aanvragen

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste doorlopende kredieten in Belgie op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.
Doorlopende kredieten in Belgie Ontdekken
Cofidis

Onze bezoekers kiezen voor Cofidis MyLine 10 out of 10 stars

cofidis direct cashVanaf 30€ per maand is het Myline geldreserve van Cofidis een snel aflosbaar krediet waarmee u 500 tot 10.001 euro snel kunt lenen om om het even welke aankoop of project te financieren, zonder dat u het gebruik moet verantwoorden. U gebruikt dan uw geld voor al uw persoonlijke behoeftes. De online aanvraag verloopt heel eenvoudig, u kiest het bedrag dat u wilt lenen, de duur van het krediet en de maandelijkse aflossingen. Als u nu online inschrijft, geniet u van een unieke rentevoet. Zodra het contract ondertekend is, worden de terugbetalingsvoorwaarden vastgelegd en krijgt u een overzicht van de aflossingen. Het geld wordt rechtstreeks op uw zichtrekening gestort.

Voordelen van Cofidis Myline:

 • U kiest het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag van de maandelijkse aflossing dat het best bij uw budget past.
 • Uw maandelijkse aflossing verandert niet, ongeacht het gebruikte bedrag.
 • Lage rentes
 • Snel en eenvoudig proces
 • Geld opvragen zonder u daarvoor te moeten verantwoorden.
 • Eenvoudig toegang tot uw kredietaanvraag
Ga Naar Cofidis.be!!
Buy Way

Buy Way Line 9.5 out of 10 stars

buy wayMet uw Buy Way Line beschikt u over een herbruikbare kredietlijn die u opnieuw kunt gebruiken in de loop van uw aflossingen en de Buy Way Line laat u toe om te lenen tot €15.0001, overschrijvingen aan te vragen naar uw bankrekening, na aanvaarding van uw kredietopening wordt het bedrag binnen de twee werkdagen na uw aanvraag gestort via uw Homebanking of via de Buy Way App uw beschikbaar bedrag te raadplegen en alle details over uw terugbetalingen op te volgen en te kiezen om in maandelijkse aflossingen te betalen zonder bijdrage of dossierkosten te betalen voor een kredietopening van onbepaalde duur zonder kaart voor een bedrag tussen 5.500 EUR en 15.000 EUR, zonder dossierkosten noch bijdrage.

Voordelen van de Buy Way Line lening:

 • Lage rentes
 • Snel en eenvoudig proces
 • Geld opvragen zonder u daarvoor te moeten verantwoorden.
 • Eenvoudig toegang tot uw kredietaanvraag

  cofidisjkpEen Buy Way Line lening is een kredietopening die u in alle eenvoud kunt beheren en die op elk moment beschikbaar is voor uw uitgaven en onverwachte kosten. U kiest het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag van de maandelijkse aflossing dat het best bij uw budget past. Uw maandelijkse aflossing verandert niet, ongeacht het gebruikte bedrag.

 

Ga Naar BuyWay.be!!Bekijk ook onze andere leningen.

Persoonlijke leningMinileningVakantieleningKredietkaart
De persoonlijke lening staat ook wel bekend als een “lening op afbetaling”. Hier vindt u een lijst met betrouwbare kredietverstrekkers die interessante voorwaarden hebben. Omdat veel kredietverstrekkers een rentevoet hanteren op basis van je persoonlijke situatie raden we aan om aanvragen bij de verschillende kredietaanbieders een offerte aan te vragen.
Vergelijk minileningen op deze pagina. Een minilening is een kleine lening en wordt wordt typisch aangevraagd om een plotse financiële tegenslag op te vangen.
Vergelijk vakantieleningen op deze pagina samengesteld met de beste reisleningen.
Een kredietkaart is een betaalkaart waarbij uw betalingen of geld-afhalingen niet onmiddellijk van uw rekening afgaan, maar meestal op één vast moment in de maand worden verrekend, op deze pagina vindt je de beste kredietkaart aanbieders.

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

Met een slimme methode kun je online de goedkoopste lening aanvragen. Er zit namelijk veel verschil tussen de offertes die je ontvangt van aanbieders. De goedkoopste lening vind je in 5 stappen:

 1. Lees alle omschrijvingen.
 2. Bezoek websites van gekozen aanbieders.
 3. Vraag gratis offertes aan op hun website.
 4. Vergelijk offertes; let op rente en kosten.
 5. Kies de goedkoopste en neem contact op