kredietwaarschuwing-AFMWij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

Doorlopende kredieten in Belgie Ontdekken

Onze bezoekers kiezen voor de Buy Way Line

auxifinaMet uw Buy Way Line beschikt u over een herbruikbare kredietlijn die u opnieuw kunt gebruiken in de loop van uw aflossingen en de Buy Way Line laat u toe om te lenen tot €15.0001, overschrijvingen aan te vragen naar uw bankrekening, na aanvaarding van uw kredietopening wordt het bedrag binnen de twee werkdagen na uw aanvraag gestort via uw Homebanking of via de Buy Way App uw beschikbaar bedrag te raadplegen en alle details over uw terugbetalingen op te volgen en te kiezen om in maandelijkse aflossingen te betalen zonder bijdrage of dossierkosten te betalen voor een kredietopening van onbepaalde duur zonder kaart voor een bedrag tussen 5.500 EUR en 15.000 EUR, zonder dossierkosten noch bijdrage.

Voordelen van de Buy Way Line lening:

 • Lage rentes
 • Snel en eenvoudig proces
 • Geld opvragen zonder u daarvoor te moeten verantwoorden.
 • Eenvoudig toegang tot uw kredietaanvraag

  cofidisjkpEen Buy Way Line lening is een kredietopening die u in alle eenvoud kunt beheren en die op elk moment beschikbaar is voor uw uitgaven en onverwachte kosten. U kiest het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag van de maandelijkse aflossing dat het best bij uw budget past. Uw maandelijkse aflossing verandert niet, ongeacht het gebruikte bedrag.

Ga Naar BuyWay .be!!
Bekijk ook onze andere leningen.

Persoonlijke leningMinileningVakantieleningKredietkaart
De persoonlijke lening staat ook wel bekend als een “lening op afbetaling”. Hier vindt u een lijst met betrouwbare kredietverstrekkers die interessante voorwaarden hebben. Omdat veel kredietverstrekkers een rentevoet hanteren op basis van je persoonlijke situatie raden we aan om aanvragen bij de verschillende kredietaanbieders een offerte aan te vragen.
Vergelijk minileningen op deze pagina. Een minilening is een kleine lening en wordt wordt typisch aangevraagd om een plotse financiële tegenslag op te vangen.
Vergelijk vakantieleningen op deze pagina samengesteld met de beste reisleningen.
Een kredietkaart is een betaalkaart waarbij uw betalingen of geld-afhalingen niet onmiddellijk van uw rekening afgaan, maar meestal op één vast moment in de maand worden verrekend, op deze pagina vindt je de beste kredietkaart aanbieders.

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

Met een slimme methode kun je online de goedkoopste lening aanvragen. Er zit namelijk veel verschil tussen de offertes die je ontvangt van aanbieders. De goedkoopste lening vind je in 5 stappen:

 1. Lees alle omschrijvingen.
 2. Bezoek websites van gekozen aanbieders.
 3. Vraag gratis offertes aan op hun website.
 4. Vergelijk offertes; let op rente en kosten.
 5. Kies de goedkoopste en neem contact op
kredietwaarschuwing-AFM

Follow Us

fb tweet youtube linkidin

Archief

Top