kredietwaarschuwing

Kredietkaart in Belgie aanvragen

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.
Belgische Kredietkaarten Ontdekken
VIABUY Prepaid Mastercard®

Waarom onze bezoekers kiezen voor de VIABUY Prepaid Mastercard®

De VIABUY Prepaid Mastercard is gebaseerd op prepaid tegoed met een eigen kaartrekening en een uitgebreide online bankieren functie. Reeds met de bestellingsbevestiging wordt uw kaartrekening aangemaakt en kunt u tegoed op de kaart opwaarderen. De kaartrekening kan snel en makkelijk worden opgewaardeerd met behulp van één van onze vele betaalmethoden met geld dat op een flexibele manier kan worden besteed wanneer u winkelt of geld opneemt bij geldautomaten. Met de IBAN gekoppeld aan uw persoonlijke account kunt u uw kaart veilig en zonder kosten opwaarderen. Zelfs rekeningen kunnen online vanaf uw kaartrekening worden betaald.

Rekening delen is eenvoudig, omdat andere VIABUY kaarthouders u geld kunnen sturen in realtime. Met de VIABUY kaartmonitor hebt u uw kosten onder controle en ontvangt u maximale veiligheid. Na elke afschrijving op uw kaart ontvangt u een SMS (10Cent/SMS) of een gratis e-mailbericht. Voor veel van onze klanten is de VIABUY Prepaid Mastercard heeft niet alleen een fantastische aanvulling op hun bestaande creditcard, vaker nog vervangt het hun reguliere creditcard en biedt tevens een slimme, eenvoudige en handiger alternatief voor een bestaande rekening.

Het jaarlijkse bedrag is 19,90 EUR p/jaar, de eenmalige uitgavetoeslag bedraagt 69,90 EUR.

Ontdek waarom de VIABUY Prepaid Mastercard de eerste keus is geworden voor een Prepaid Mastercard in Europa:

 • Waardeer uw kaart zonder kosten op via de IBAN gekoppeld aan uw account
 • Geen debetstand of rente te betalen
 • Geen Zwarte lijst Controle
 • Geen controleverlies over de uitgaven
 • Geen links naar uw bankrekening en bureaus voor kredietwaardigheidscontrole
 • Houdt uw bestedingen en opwaarderingen bij met de VIABUY kaartrekening monitor
 • Te gebruiken bij meer dan 36 miljoen Mastercard locaties en meer dan 2 miljoen geldautomaten
 • Geweldig alternatief voor een bankrekening. U kunt zelfs uw loon erop laten uitbetalen.
Ga Naar De VIABUY Prepaid Mastercard!!
Cofidis

Cofidis Mastercard®

Cofidis.beMet een een bijdrage van maar 5 euro per jaar is de MasterCard van Cofidis de ideale kredietkaart u kunt ze overal ter wereld gebruiken aan geldautomaten, in winkels en online. De ideale aanvulling op uw gewone bankkaart waarmee u uw uitgaven kunt plannen en toch het hele jaar uw budget in evenwicht kunt houden. Dankzij het netwerk van MasterCard® betaalt u uw aankopen in de winkel, in de supermarkt, op restaurant, op internet of waar u ook bent in België of in het buitenland! Online betalen is even gemakkelijk en veilig als betalen met een kaart in een winkel. Bovendien kunt u uw rekening op afstand beheren via internet en uw transacties raadplegen waar en wanneer u dat maar wilt. Uw aankopen en uitgaven worden automatisch van uw krediet gedebiteerd. U kunt kiezen om uw aankopen in één keer of in maandelijkse aflossingen terug te betalen, zo kunt u uw budget heel flexible beheren.

De voordelen van de MasterCard® by Cofidis:

 • Volledig gratis geld opnemen zowel in België als in het buitenland. Een echt voordeel in vergelijking met andere kredietkaarten!
 • Terugbetalingen volgens uw eigen ritme
 • Indien u dat wenst, kunt u uw krediet gedeeltelijk of volledig terugbetalen.
 • Een jaarlijkse bijdrage van slechts 5 euro. De kaart kost u slechts 5 euro per jaar. Een van de laagste bijdragen op de markt!
 • Aanvaard bij alle handelaars van het MasterCard-netwerk.
 • Zowel in België als in het buitenland betaalt u er al uw aankopen mee in de meeste winkels, bij grote ketens, op restaurant, in het tankstation, maar ook in onlinewinkels en op het internet.
Ga Naar Cofidis.be!!
BuyWay

Of kies voor de BuyWay.be Mastercard®

buyway kredietkaartMet uw Buy Way MasterCard doet u in alle veiligheid al uw aankopen in België, in het buitenland of op het Internet! Uw betaalkaart laat u toe om geld af te halen aan de betaalautomaten (tot €620 per dag) Of om snel en 24u24, een storting te vragen op uw lopende rekening en dit met 0% dossierkosten. Dit kan online via de site van Buy Way. Verhoog uw kredietlijn tot €10.001€ wanneer u dit wenst. En geniet van een permanente kredietlijn. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Buy Way Personal Finance nv. Gemiddelde maandelijkse aflossing op basis van een éénmalige financiering, d.w.z. de som van alle maandelijkse aflossingen gedeeld door het theoretisch aantal maanden. Kredietopening van onbepaalde duur.

 

Ga Naar Buy Way.be!!
Cetelem

Cetelem Maestro® kaart met geldreserve

Cetelem MaestroDe Cetelem Maestro® kaart met een geldreserve is dankzij de bijbehorende kaart, op elk moment beschikbaar is voor het uitvoeren van al jou belangrijke aankopen. jij kies het bedrag van jou reserve en jij valideer jou aanvraag. jou dossier wordt geanalyseerd en jij krijg online een principieel antwoord.jij ontvang het contract, onderteken het en stuur het terug. jou kaart wordt daarna naar jou thuisadres gestuurd en jou reserve is meteen beschikbaar.  De troeven van de Cetelem Maestro® betaalkaart bij Cetelem zijn dat je beschikt over een geldreserve die kan gaan van € 1.250 tot € 3.000 en die dankzij jou Cetelem Maestro® kaart altijd beschiktbaar is. je kan deze kaart gebruiken in winkels en aan geldautomaten in België en Europa, dankzij de Maestro®-functie en betaal jou uitgaven in 1 keer en daarna spreid jij de terugbetaling over maandelijkse bedragen van minimaal € 25,00. Naarmate jij meer aflost, wordt jou reserve weer opgebouwd. je heb een persoonlijke webruimte om jou rekening 24u/24 en 7d/7 op afstand te beheren, jou afschriften te printen, geld over te schrijven naar jou bankrekening, om online een verhoging van jou bedrag te vragen… en nog veel meer zaken te regelen. En als jij geen internet heb, kan jij nog altijd bellen naar de directe lijn, zodat jij toch geld kan overschrijven naar jou bankrekening.

Ga Naar de Cetelem Maestro® kaart!!Bekijk ook onze andere leningen.

Persoonlijke leningDoorlopend kredietMinileningVakantielening
De persoonlijke lening staat ook wel bekend als een “lening op afbetaling”. Hier vindt u een lijst met betrouwbare kredietverstrekkers die interessante voorwaarden hebben. Omdat veel kredietverstrekkers een rentevoet hanteren op basis van je persoonlijke situatie raden we aan om aanvragen bij de verschillende kredietaanbieders een offerte aan te vragen.
Aanbieders van doorlopende kredieten met aantrekkelijke tarieven zijn op deze pagina samengebracht. Kiezen voor een doorlopend krediet is kiezen voor flexibiliteit. Het doorlopend krediet is een vernieuwbare kredietlijn die altijd beschikbaar is en zonder verantwoording mag worden opgenomen.
Vergelijk minileningen op deze pagina. Een minilening is een kleine lening en wordt wordt typisch aangevraagd om een plotse financiële tegenslag op te vangen.
Vergelijk vakantieleningen op deze pagina samengesteld met de beste reisleningen.

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

Met een slimme methode kun je online de goedkoopste lening aanvragen. Er zit namelijk veel verschil tussen de offertes die je ontvangt van aanbieders. De goedkoopste lening vind je in 5 stappen:

 1. Lees alle omschrijvingen.
 2. Bezoek websites van gekozen aanbieders.
 3. Vraag gratis offertes aan op hun website.
 4. Vergelijk offertes; let op rente en kosten.
 5. Kies de goedkoopste en neem contact op