kredietwaarschuwing

Persoonlijke lening aanvragen Belgie

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste persoonlijke leningen in België op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.
Persoonlijke Leningen Ontdekken In Belgie
Cofidis

Onze keuze de persoonlijke lening van Cofidis 10 out of 10 stars

cofidis direct cashMet een aantrekkelijk rentevoet is de persoonlijke lening van Cofidis een aantrekkelijk krediet. Deze persoonlijke lening op afbetaling is een aflosbaar krediet waarmee u tussen €5.001 en €50.000 kunt lenen voor de financiering van om het even welk project zonder u daarvoor te moeten verantwoorden. De persoonlijke lening van Cofidis is een krediet op maat: u kiest het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag dat u elke maand wilt terugbetalen, evenals de looptijd van de lening. Kies in de interactieve simulator vrijblijvend het bedrag dat u nodig hebt voor de persoonlijke lening en het bedrag dat u elke maand wilt aflossen en doe uw aanvraag online.

Voordelen van de persoonlijke lening van Cofidis:

 • Een verantwoordelijke kredietverlener.
 • Keuze uit verschillende soorten consumentenkredieten
 • Bij elke fase van het proces begeleiden de Cofidis-adviseurs hun klanten
 • Een duidelijke kredietovereenkomst op wat betreft de leningsvoorwaarden, rentevoeten, maandelijkse aflossingen en looptijd.
 • Aantrekkelijk rentevoeten

  cofidisjkpAl 30 jaar is Cofidis specialist in kredieten op afstand en is de grootste online aanbieder van diverse kredieten. Cofidis bestudeert uw dossier. Voor de verwezenlijking van sommige plannen zijn soms veel financiële middelen nodig. Cofidis is een verantwoordelijke kredietverstrekker die zijn klanten altijd financieel gezond wil houden. Als u aanvraag van uw lening op afbetaling wordt goedgekeurd, dan stort Cofidis het geld binnen 48 uur op de bankrekening van uw keuze. Als er sprake is van meerdere kredieten, dan kan de samenvoeging van kredieten uitkomst bieden. Bij Cofidis is het mogelijk om verschillende kredieten samen te voegen tot één krediet tot een maximaal bedrag van 50.000 euro.

   

Ga Naar Cofidis.be!!
Creditcourt.be

Creditcourt.be 9.7 out of 10 stars

Mozzeno.com

Creditcourt is sinds 1974 gespecialiseerd in consumentenkredieten en hypothecair krediet. Zij vergelijken bij verschillende kredietinstellingen en banken en stellen de meest voordelige kredietvorm voor, aangepast aan de klant zijn persoonlijke situatie en behoeften. Door hun jarenlange expertise en erkenning zijn zij een bevoorrecht gesprekspartner bij de meeste kredietinstellingen. Zij streven er naar de klant een beslissing te geven binnen de 2 uur na de aanvraag. Elke aanvraag wordt altijd gevolgd door een kort telefonisch contact met de klant, om hem te bevestigen dat wij zijn aanvraag goed ontvangen hebben en het nodige onmiddellijk doen en dit stelt de klant gerust en laat hem toe, indien nodig, een vraag te stellen. “VOOR KREDIET EN GELD MOET JE BIJ CREDITCOURT ZIJN!”

Hoe kan ik geld lenen bij Creditcourt?

U hoeft niet altijd bij een bank te zijn voor uw leningen. Bij Creditcourt kan u terecht voor al uw leningen op afbetaling voor gelijk welk doel.Wat moet er gebeuren om een lening te bekomen zonder bank? Heel eenvoudig.

Vul het aanvraagformulier in:

 • Uw gegevens worden in alle discretie verwerkt.
 • Uw aanvraag wordt zorgvuldig beoordeeld.
 • U krijgt van Creditcourt binnen de 2h00 een antwoord.
Ga Naar Creditcourt.be!!
Mozzeno

Mozzeno.com 9.5 out of 10 stars

Mozzeno.com

Mozzeno.com het positieve geld en ontdek hoe u zonder tussenkomst van het bancaire systeem uw persoonlijk project kunt realiseren want bij Mozzeno vinden ze dat geld moet leven, moet circuleren, mensen de kans moet geven om persoonlijke projecten te realiseren. Krediet dat positief gebruikt wordt, versnelt de realisatie van projecten. Daardoor wordt vandaag al mogelijk wat anders pas morgen mogelijk zou zijn. Dit stimuleert de reële economie. Zij geven particulieren de mogelijkheid om in te schrijven op financieringsinstrumenten die dan weer de mogelijkheid geven om persoonlijke projecten te financieren. Zo wil Mozzeno.com terugkeren naar de basis van het traditionele mutualistische banksysteem, waarbij de spaargelden van de ene worden gebruikt om de projecten van de andere te financieren, zonder complexe transformatie-operaties. Eenvoudig en 100% digitaal en een verlaging van de kosten van uw lening als u elke maand correct terugbetaalt?

Een JKP vanaf 2,90% tussen 12 en 60 maanden (afhankelijk van het gevraagde bedrag) Kredieten tussen € 1.250,00 en € 30.000,00

Hebt u gedurende de volledige looptijd van de lening steeds tijdig terugbetaald, dan betalen ze bij Mozzeno.com u een deel van de verwerkingskosten van uw leningsaanvraag terug. In de plaats van een beter JKP te geven aan alle kredietnemers, wil mozzeno voorrang geven aan wie zijn lening correct terugbetaalt. Daarom hebben zij de “beloning voor een correcte terugbetaling” gecreëerd.

Ga Naar Mozzeno.com!!
Cetelem

Cetelem.be 9.3 out of 10 stars

cetelemDe persoonlijke lening van Cetelem helpt je wanneer ik je nodig heb. Een onverwachte factuur, een project waarmaken of een speciale gelegenheid vieren, dit en nog veel meer kan ik betalen dankzij de persoonlijke lening van Cetelem. Voor een persoonlijke lening bij Cetelem geldt op dit moment een rentepercentage van 5,95%. Ook geldt dat u minimaal €1200,- en maximaal €75.000,- kunt lenen in het geval van een persoonlijke lening bij Cetelem.Bij Cetelem vind je altijd een luisterend oor om je verder te helpen met al je projecten en geldbehoeften. Zodra je persoonlijke lening wordt goedgekeurd, en je het contract ondertekend heb teruggestuurd, krijg je het geld meteen op jou bankrekening gestort. Voor meer veiligheid en gemoedsrust kan je ook een kredietverzekering nemen bij het afsluiten van een persoonlijke lening. Lenen kan vanaf 1.200 euro. Cetelem heeft aparte leningvarianten voor onder meer auto’s, motoren, wooncomfort en huwelijken. De precieze mogelijkheden kunnen steeds iets afwijken.

Ga Naar Cetelem.be!!
Krediet Partner

Kredietpartner.be 9.5 out of 10 stars

kredietpartnerKredietpartner.be is gespecialiseerd in consumentenkredieten voor alle doeleinden. Krediet Partner heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van kredieten aan consumenten voor de meest uiteenlopende projecten en voor specifieke doeleinden zoals het betalen van een vakantie, financieren van een huwelijk of bekostigen van een renovatie is het eveneens mogelijk voor een lening op afbetaling te kiezen bij Krediet Partner. Als kredietmakelaar en bemiddelaar en kredietgever garandeert kredietpartner een snelle en doeltreffende afhandeling van alle kredietaanvragen. Flexibiliteit is bij kredietpartner troef! Oplossingen vinden voor problemen, daar is kredietpartner sterk in. Administratieve rompslomp wordt bij kredietpartner tot een minimum herleidt. Ze staan bij Kredietpartner altijd klaar om uw te helpen en om antwoord te geven op al uw vragen. U kunt deze vragen stellen via telefoon, mail, fax of op kantoor.

Ga Naar Kredietpartner.be!!
Creditvite

Creditvite.be9.4 out of 10 stars

creditviteCreditvite.be verleent alle soorten leningen en kredieten. U kan bijvoorbeeld lenen voor uw vakantie, voor renovaties, voor een feest of huwelijk. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Omdat elk geval verschillend is behandelen wij alle aanvragen voor leningen en kredieten op een zeer persoonlijke manier. Hebt u een bepaald doel voor ogen waar u een lening of krediet voor nodig heeft? Dan heeft u verschillende mogelijkheden! Creditvite rond het dossier van uw lening of krediet zeer snel af, in sommige gevallen zelfs binnen de 24h00. Alles wordt daarbij in het werk gesteld om uw lening of krediet contract zo snel mogelijk in orde te krijgen. Om te bepalen hoeveel er geleend kan worden, is het nodig om een aantal gegevens in te voeren. Het gaat dan onder meer om het eigen loon en loon van een eventuele partner. Ook dient de hoogte van de kinderbijslag te worden vermeld als dat van toepassing is en wordt gevraagd of er nog andere inkomsten zijn. Daarnaast dienen de huurlasten of maandelijkse hypotheeklasten te worden opgegeven en het totaal van bestaande leningen.

Ga Naar Credit-vite.be!!
Auxifina

Auxifina.be 9.2 out of 10 stars

auxifinaAuxifina.be is een Belgisch bedrijf dat sinds 1947 u de keuze biedt uit een breed gamma aan kredietoplossingen voor alle mogelijke behoeften en projecten op de Belgische markt (zowel Vlaanderen als Wallonië). Auxifina heeft een brede keuze op het gebied van kredietoplossingen voor alle behoeften en projecten van de klant. Ze hebben verschillende soorten leningen: persoonlijke lening, renovatielening, vakantielening, huwelijkslening, autolening en groepering van de kredieten waardoor u nog maar een krediet overhoudt. Ze staan voor u garant om een perfecte financiële oplossing op maat voor u te vinden op basis van uw budget en behoeften. Ze hebben een snelle en discrete behandeling van uw dossier. De communicatie van Auxifina naar de klant is duidelijk en transparant. De tevredenheid van de klant is de missie die Auxifina nastreeft.

Voordelen van Auxifina voor kredietnemers:

 • Lage rentes
 • Snel en eenvoudig proces
 • Geld opvragen zonder u daarvoor te moeten verantwoorden.
 • Eenvoudig toegang tot uw kredietaanvraag

Met de kredietsimulator van Auxifina berekent u het bedrag van uw maandelijkse afbetaling. Heeft u de gewenste samenstelling gevonden, dan kan u meteen doorklikken naar het aanvraagformulier. Uw kredietaanvraag is gratis en verplicht u tot niets. Het JKP kan variëren naargelang het doel, het bedrag en de looptijd van de lening op afbetaling. Bij Auxifina geniet u van een financiële oplossing op maat van uw budget, de garantie op een snelle en discrete behandeling van uw dossier en een duidelijke, transparante communicatie.

Ga Naar Auxifina.be!!Bekijk ook onze andere leningen.

Doorlopend kredietMinileningVakantieleningKredietkaart
Aanbieders van doorlopende kredieten met aantrekkelijke tarieven zijn op deze pagina samengebracht. Kiezen voor een doorlopend krediet is kiezen voor flexibiliteit. Het doorlopend krediet is een vernieuwbare kredietlijn die altijd beschikbaar is en zonder verantwoording mag worden opgenomen.
Vergelijk minileningen op deze pagina. Een minilening is een kleine lening en wordt wordt typisch aangevraagd om een plotse financiële tegenslag op te vangen.
Vergelijk vakantieleningen op deze pagina samengesteld met de beste reisleningen.
Een kredietkaart is een betaalkaart waarbij uw betalingen of geld-afhalingen niet onmiddellijk van uw rekening afgaan, maar meestal op één vast moment in de maand worden verrekend, op deze pagina vindt je de beste kredietkaart aanbieders.

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

Met een slimme methode kun je online de goedkoopste lening aanvragen. Er zit namelijk veel verschil tussen de offertes die je ontvangt van aanbieders. De goedkoopste lening vind je in 5 stappen:

 1. Lees alle omschrijvingen.
 2. Bezoek websites van gekozen aanbieders.
 3. Vraag gratis offertes aan op hun website.
 4. Vergelijk offertes; let op rente en kosten.
 5. Kies de goedkoopste en neem contact op