kredietwaarschuwing

Persoonlijke leningen online in Nederland

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.
Persoonlijke Leningen Ontdekken In Nederland
A-Krediet

A-Krediet.nl

A-Krediet U wilt eerlijk, goedkoop en vertrouwd geld lenen? Bij A-Krediet bent u aan het juiste adres! Wilt u geld lenen voor de aanschaf van een auto? Heeft u een krediet nodig voor een keuken of voor een verbouwing? A-Krediet heeft altijd de juiste lening voor u. Bij hun kunt u kiezen uit de diverse soorten leningen. Zo kunt u bijvoorbeeld goedkoop geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening met een rente v.a. 4,5% per jaar en altijd een vaste looptijd. zij vergelijken de krediet aanbiedingen bij verschillende banken en bieden u geheel vrijblijvend de goedkoopste leningofferte met de beste voorwaarden. Geld lenen bij A-Krediet doet u zonder kleine lettertjes, eerlijk en transparant. De leningen worden op een verantwoorde manier verstrekt. zij geven u advies, u kiest zelf welke lening u afsluit. Zodra u het aanvraagformulier heeft ingevuld en verzonden zullen zij zo spoedig mogelijk de aanvraag beoordelen en u een scherpe offerte aanbieden. Wanneer u gebruik wilt maken van de offerte van A-Krediet vragen zij u een aantal bescheiden, samen met de getekende offerte retour te sturen. Alle door hun opgevraagde documenten zijn van belang voor de snelheid van afwikkeling en de rente van uw financiering.

Van financiering voor een auto, boot of caravan tot een persoonlijke lening of Zelfstandigen lening. A-Krediet rekent geen grote advieskosten als andere kredietbemiddelaars. Geld lenen is een serieuze zaak. Er bestaan vele aanbieders en producten in deze markt. Maar waar gaat u geld lenen? Bij A-Krediet proberen wij het afsluiten van een krediet voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze adviseurs kijken naar uw persoonlijke situatie en geven u daarbij een passend advies over het type lening (een doorlopend krediet , persoonlijke lening , krediet voor zelfstandigen of pluskrediet )

Ga Naar A-Krediet.nl
Geldshop

Geldshop.nl

Geldshop.nlBij Geldshop kunnen bezoekers vanaf 17 maart nog goedkoper lenen, want de rente zakt naar 4,1%. Profiteer van deze lucratieve verlaging . Van uw huis een mooi thuis maken? Investeren in uw eigen toekomst door een goede opleiding te volgen? Dat echte vakantiegevoel zo lang mogelijk vasthouden? Fijn leven is voor iedereen anders. De manier waarop u uw wensen op een verantwoorde manier financiert ook daarom is Geldshop.nl er. Zodat u kunt leven met uw hart en lenen met uw verstand. Geldshop.nl en het nieuwe lenen met een jaarlijks kostenpercentage van min. 4,1%. De tijden in de financiële wereld zijn veranderd. Persoonlijke service is daarin geen vanzelfsprekendheid meer. Geldshop.nl wil graag tegenwicht bieden aan deze ontwikkelingen. Daarom adviseert en bemiddelt Geldshop.nl in consumptief krediet volgens ‘het nieuwe lenen’: we stimuleren dat u verantwoord gaat lenen, we scheppen duidelijkheid over wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn en we staan voor uw klaar als u echt persoonlijk advies wilt.

cofidisjkpVia Geldshop kun je aanmerking komen voor een persoonlijke lening van min. € 2.500 en maximaal € 75.000. Het bijbehorend jaarlijks kosten percentage (JKP) is afhankelijk van uw persoonlijke (financiële) situatie en hoogte van het leenbedrag. Het jaarlijks kostenpercentage is min. 4,1% en max. 14,0%. Max. jaarlijks kosten percentage zal nooit hoger zijn dan het wettelijk max. van 14,0%.

 

Ga Naar Geldshop.nl
Leenattent

Leenattent.nl

Leenattent.nl

Leen attent is sinds 2005 intermediair in doorlopende kredieten. Door de jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van een correcte behandeling van uw aanvraag en een gedegen advies. Voor ons kent het bemiddelen in consumptief krediet geen geheimen meer en komt u bij ons niet voor verrassingen te staan. Een gevestigde naam in het landschap van consumptieve kredieten. Mede door de kwaliteit van het persoonlijk advies wordt er maandelijks bemiddeld voor meer dan 1000 kredieten. De doelgroep is zeer breed en strekt zich van mensen in loondienst tot mensen met een pensioen maar ook mensen met een uitkering en zelfstandige ondernemers kunnen perfect terecht bij Leenattent voor bemiddeling voor een passend krediet. Leen attent biedt gepaste leningen voor verschillende doeleinden, van het oversluiten van een lening tot een lening voor een studie, caravan of auto. Door enkele vragen te beantwoorden, heeft u de eerste stap gezet naar een kosteloze en vrijblijvende offerte. Een stap naar de juiste lening met de laagste rente en een betrouwbaar advies.

Mocht u regelmatig een geldtekort hebben of tegen onvoorziene kosten aanlopen, dan kan een doorlopend krediet van Leen attent interessant zijn. In dat geval kunt u iedere maand een nieuwe krediet afsluiten tot een vooraf vastgesteld maximum. Iedere maand lost u een deel van de reeds opgebouwde leningen af.

Ga Naar Leenattent.nl
Findio

Findio.nl

Findio.nlWie geld wil lenen, is bij Findio.nl aan het juiste adres! Findio is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance en zij zijn marktleider in consumentenkrediet in Nederland. Credit Agricole is een grote, bekende en zeer betrouwbare financiële dienstverlener, een van de grootste financiële instellingen ter wereld zelfs. Findio is dé manier om online geld te lenen. Je kunt bij ons zelf online een lening aanvragen. Het aanvraagproces is volledig digitaal. Dit is het gevolg van onze innovatiekracht, gecombineerd met de 90 jaar ervaring binnen de holding waar Findio.nl deel van uitmaakt. Findio is een onderdeel van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Findio is het merk dat zich richt op kredietverlening direct aan de klant, dus ze zijn geen tussenpersoon zoals sommige andere kredietverstrekkers wel zijn. Bij Findio.nl staat het klantbelang voorop.

Daarom maakt Findio zich sterk voor de consument door de inzet van:

 • Zelf online afsluiten
 • Zelf kiezen zonder advies van anderen
 • Duidelijke taal
 • Scherpe rentetarieven
 • Boetevrij aflossen
 • 30 dagen bedenktijd
 • Focus op behoeften van de consument.

Bij een Persoonlijke Lening van Findio weet je van tevoren waar je aan toe bent: je weet welk bedrag je leent, dus ben je van plan een eenmalige, grote uitgave te doen? Voor bijvoorbeeld het kopen van een auto of het verbouwen van je huis? Dan weet je waarschijnlijk al precies welk bedrag je hiervoor nodig hebt. Herkenbaar? Kijk dan eens naar de kenmerken van een Persoonlijke Lening. Je profiteert zo van een vaste rente en een vaste looptijd.

Ga Naar Findionl
KredietSpotter

KredietSpotter.nl

KredietSpotter.nlKredietSpotter.nl helpt mensen met een oplossing die volledig aansluit bij hun persoonlijke wensen. KredietSpotter.nl spot de meest voordelige lening voor u! Lenen is in veel gevallen erg duur, daarom is het goed te weten dat KredietSpotter.nl het scherpste voorstel voor u kan vinden met een effectieve rente op jaarbasis van 4,4%. KredietSpotter helpt u discreet met het kiezen van de goedkoopste persoonlijke lening. Schakel KredietSpotter.nl in om je te informeren over jouw ideale lening. In 9 van de 10 gevallen de scherpste aanbieder van consumptief krediet. Je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen door je gegevens en het gewenste leenbedrag in te vullen en op te sturen via de website. Daarnaast kun je ook op de website het maximale te lenen bedrag uitrekenen.

Waar Kredietspotter sterk in is:

•Vaste rente
•Vaste looptijd
•U bouwt het geleende bedrag af

De website van Kredietspotter.nl is zeer overzichtelijk. Vul online je gegevens in en snel daarna weet je of jij de lening kunt krijgen en wat daarvoor de voordeligste optie is. Je krijgt direct heldere informatie over je persoonlijke lening.

Ga Naar KredietSpotter.nl
De-Leningmakelaar

De Leningmakelaar.nl

de leningmakelaarDe leningmakelaar.nl is de website van een intermediair gericht op het bemiddelen en afsluiten van consumptief krediet. De-Leningmakelaar.nl verstrekt leningen tegen vechttarieven en is hiermee een absolute prijsvechter. Geïnteresseerden kunnen via de website een lening aanvragen, en de afhandelingswijze kiezen. Een lening afsluiten via De-Leningmakelaar.nl is binnen 24 uur geregeld met de beste mogelijke voorwaarden, voor de beste prijs. Naast het afsluiten van leningen kan De-Leningmakelaar.nl eveneens adviseren en bemiddelen in verzekeringen en het maken van financiële rapporten. Met een persoonlijke lening van De Leningmakelaar kiest u voor zekerheid in combinatie met de laagst mogelijke vaste rente vanaf 5,3%. De Leningmakelaar vraagt wel om een toetsing bij Bureau Krediet Registratie (BKR) uit te voeren.

Voordelen van De Leningmakelaar.

 • Lage maandlasten en zeer scherpe rente
 • Zelf gemakkelijk uw krediet berekenen
 • Direct online uw krediet afsluiten
 • Persoonlijke en deskundig advies

U als klant bepaalt de wijze waarop u wilt dat uw lening tot stand komt. Na het invullen van het online aanvraagformulier gaat De-Leningmakelaar.nl aan de slag. De Leningmakelaar vraagt voor u bij meerdere banken de lening aan. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, bekijkt De Leningmakelaar samen met u welke wijze van geld lenen de beste optie is voor u.

Ga Naar De-Leningmakelaar.nl
Bekijk ook onze andere leningen.

Doorlopend kredietMinileningVakantieleningKredietkaart
Aanbieders van doorlopende kredieten met aantrekkelijke tarieven zijn op deze pagina samengebracht. Kiezen voor een doorlopend krediet is kiezen voor flexibiliteit. Het doorlopend krediet is een vernieuwbare kredietlijn die altijd beschikbaar is en zonder verantwoording mag worden opgenomen.
Vergelijk minileningen op deze pagina. Een minilening is een kleine lening en wordt wordt typisch aangevraagd om een plotse financiële tegenslag op te vangen.
Vergelijk vakantieleningen op deze pagina samengesteld met de beste reisleningen.
Een kredietkaart is een betaalkaart waarbij uw betalingen of geld-afhalingen niet onmiddellijk van uw rekening afgaan, maar meestal op één vast moment in de maand worden verrekend, op deze pagina vindt je de beste kredietkaart aanbieders.

Met een slimme methode kun je online de voordeligste lening aanvragen. Er zit namelijk veel verschil tussen de offertes die je ontvangt van aanbieders. De voordeligste lening vind je in 5 stappen:

 1. Lees alle omschrijvingen.
 2. Bezoek websites van gekozen aanbieders.
 3. Vraag gratis offertes aan op hun website.
 4. Vergelijk offertes; let op rente en kosten.
 5. Kies de goedkoopste en neem contact op

Voorwaarden voor de aanvraag?

 • Geen negatieve BKR notering
 • Aanvrager voldoet niet aan de voorwaarden (minimum leeftijd, werk, etc.)
 • Aanvrager heeft eerder een aanvraag gedaan
 • Cliënt moet in Nederland wonen
 • Geen ZZP-er
 • Getrouwd of samenwonend.
 • Leeftijd: 21+ -74 jaar
 • Geen uitzendkrachten fase A/B
 • Geen uitkeringsgerechtigden met de uitkeringen WW/ABW/WWB