kredietwaarschuwing

Vakantieleningen in België

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.
Vakantieleningen In Belgie Ontdekken
Auxifina

Onze bezoekers kiezen voor Auxifina.be 

auxifinaAuxifina.be is een Belgisch bedrijf dat sinds 1947 u de keuze biedt uit een breed gamma aan kredietoplossingen voor alle mogelijke behoeften en projecten op de Belgische markt (zowel Vlaanderen als Wallonië). Auxifina heeft een brede keuze op het gebied van kredietoplossingen voor alle behoeften en projecten van de klant. Ze hebben verschillende soorten leningen: persoonlijke lening, renovatielening, vakantielening, huwelijkslening, autolening en groepering van de kredieten waardoor u nog maar een krediet overhoudt. Ze staan voor u garant om een perfecte financiële oplossing op maat voor u te vinden op basis van uw budget en behoeften. Ze hebben een snelle en discrete behandeling van uw dossier. De communicatie van Auxifina naar de klant is duidelijk en transparant. De tevredenheid van de klant is de missie die Auxifina nastreeft.

Voordelen van de Auxifina vakantielening:

 • Lage rentes
 • Snel en eenvoudig proces
 • Geld opvragen zonder u daarvoor te moeten verantwoorden.
 • Eenvoudig toegang tot uw kredietaanvraag

  cofidisjkpEen Auxifina vakantielening is een kredietopening die u in alle eenvoud kunt beheren en die op elk moment beschikbaar is voor uw uitgaven en onverwachte kosten. U kiest het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag van de maandelijkse aflossing dat het best bij uw budget past. Uw maandelijkse aflossing verandert niet, ongeacht het gebruikte bedrag.

 

Ga Naar Auxifina.be!!
Cetelem

Cetelem.be

cetelemDe persoonlijke lening van Cetelem helpt je wanneer ik je nodig heb. Een onverwachte factuur, een project waarmaken of een speciale gelegenheid vieren, dit en nog veel meer kan ik betalen dankzij de persoonlijke lening van Cetelem. Voor een persoonlijke lening bij Cetelem geldt op dit moment een rentepercentage van 5,95%. Ook geldt dat u minimaal €1200,- en maximaal €75.000,- kunt lenen in het geval van een persoonlijke lening bij Cetelem.Bij Cetelem vind je altijd een luisterend oor om je verder te helpen met al je projecten en geldbehoeften. Zodra je persoonlijke lening wordt goedgekeurd, en je het contract ondertekend heb teruggestuurd, krijg je het geld meteen op jou bankrekening gestort. Voor meer veiligheid en gemoedsrust kan je ook een kredietverzekering nemen bij het afsluiten van een persoonlijke lening. Lenen kan vanaf 1.200 euro. Cetelem heeft aparte leningvarianten voor onder meer auto’s, motoren, wooncomfort en huwelijken. De precieze mogelijkheden kunnen steeds iets afwijken.

Ga Naar Cetelem.be!!Bekijk ook onze andere leningen.

Persoonlijke leningDoorlopend kredietMinileningKredietkaart
De persoonlijke lening staat ook wel bekend als een “lening op afbetaling”. Hier vindt u een lijst met betrouwbare kredietverstrekkers die interessante voorwaarden hebben. Omdat veel kredietverstrekkers een rentevoet hanteren op basis van je persoonlijke situatie raden we aan om aanvragen bij de verschillende kredietaanbieders een offerte aan te vragen.
Aanbieders van doorlopende kredieten met aantrekkelijke tarieven zijn op deze pagina samengebracht. Kiezen voor een doorlopend krediet is kiezen voor flexibiliteit. Het doorlopend krediet is een vernieuwbare kredietlijn die altijd beschikbaar is en zonder verantwoording mag worden opgenomen.
Vergelijk minileningen op deze pagina. Een minilening is een kleine lening en wordt wordt typisch aangevraagd om een plotse financiële tegenslag op te vangen.
Een kredietkaart is een betaalkaart waarbij uw betalingen of geld-afhalingen niet onmiddellijk van uw rekening afgaan, maar meestal op één vast moment in de maand worden verrekend, op deze pagina vindt je de beste kredietkaart aanbieders.

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

Met een slimme methode kun je online de goedkoopste lening aanvragen. Er zit namelijk veel verschil tussen de offertes die je ontvangt van aanbieders. De goedkoopste lening vind je in 5 stappen:

 1. Lees alle omschrijvingen.
 2. Bezoek websites van gekozen aanbieders.
 3. Vraag gratis offertes aan op hun website.
 4. Vergelijk offertes; let op rente en kosten.
 5. Kies de goedkoopste en neem contact op