kredietwaarschuwing

Vakantieleningen in België

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.
Vakantieleningen In Belgie Ontdekken
Cetelem

De vakantie- en reislening zonder bank van Mozzeno

cetelemDe vakantie lening van Mozzeno helpt je wanneer ik je nodig heb. Met de vakantielening van mozzeno.com kunt u geld lenen om uw reis of vakantie te financieren. U kunt vrijblijvend, gratis en rechtstreeks online uw aanvraag voor een vakantielening indienen. Voor een vakantie lening bij mozzeno.com geldt op dit moment Een JKP vanaf 5,05% of 4,88% in geval van correcte terugbetaling. Ook geldt dat u minimaal €1200,- en maximaal €75.000,- kunt lenen in het geval van een vakantie lening bij mozzeno.com.Bij mozzeno.com vind je altijd een luisterend oor om je verder te helpen met al je projecten en geldbehoeften. Zodra je vakantie lening wordt goedgekeurd, en je het contract ondertekend heb teruggestuurd, krijg je het geld meteen op jou bankrekening gestort. Voor meer veiligheid en gemoedsrust kan je ook een kredietverzekering nemen bij het afsluiten van een vakantie lening. Lenen kan vanaf 1.200 euro. mozzeno.com heeft ook nog aparte leningvarianten voor onder meer auto’s, motoren, wooncomfort en huwelijken. De precieze mogelijkheden kunnen steeds iets afwijken.

Een verlaging van de kosten van uw lening als u elke maand correct terugbetaalt.

Hebt u gedurende de volledige looptijd van uw reislening steeds tijdig terugbetaald? Dan betalen wij u een deel van de verwerkingskosten van uw aanvraag voor een vakantiekrediet terug. In de plaats van een beter JKP te geven aan alle kredietnemers, wil mozzeno voorrang geven aan wie zijn reislening correct terugbetaalt. Daarom hebben zij de “beloning voor een correcte terugbetaling” gecreëerd.

Ga Naar mozzeno.com!!Bekijk ook onze andere leningen.

Persoonlijke leningDoorlopend kredietMinileningKredietkaart
De persoonlijke lening staat ook wel bekend als een “lening op afbetaling”. Hier vindt u een lijst met betrouwbare kredietverstrekkers die interessante voorwaarden hebben. Omdat veel kredietverstrekkers een rentevoet hanteren op basis van je persoonlijke situatie raden we aan om aanvragen bij de verschillende kredietaanbieders een offerte aan te vragen.
Aanbieders van doorlopende kredieten met aantrekkelijke tarieven zijn op deze pagina samengebracht. Kiezen voor een doorlopend krediet is kiezen voor flexibiliteit. Het doorlopend krediet is een vernieuwbare kredietlijn die altijd beschikbaar is en zonder verantwoording mag worden opgenomen.
Vergelijk minileningen op deze pagina. Een minilening is een kleine lening en wordt wordt typisch aangevraagd om een plotse financiële tegenslag op te vangen.
Een kredietkaart is een betaalkaart waarbij uw betalingen of geld-afhalingen niet onmiddellijk van uw rekening afgaan, maar meestal op één vast moment in de maand worden verrekend, op deze pagina vindt je de beste kredietkaart aanbieders.

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

Met een slimme methode kun je online de goedkoopste lening aanvragen. Er zit namelijk veel verschil tussen de offertes die je ontvangt van aanbieders. De goedkoopste lening vind je in 5 stappen:

  1. Lees alle omschrijvingen.
  2. Bezoek websites van gekozen aanbieders.
  3. Vraag gratis offertes aan op hun website.
  4. Vergelijk offertes; let op rente en kosten.
  5. Kies de goedkoopste en neem contact op