kredietwaarschuwing-AFM

snelgeldlenenbinnen10minuten.eu is een partner in het online aanbieden van financiële producten en werkt samen met diverse kredietverstrekkers.

Met onafhankelijk advies en marktbrede productvergelijkingen op het gebied van financiën helpen we bewuste consumenten zelf te kiezen voor het aanvragen van een Kleine lening. Tevens kunnen consumenten online leningen vergelijken. snelgeldlenenbinnen10minuten.eu streeft naar meer transparantie door onderzoek naar voorwaarden, prijsontwikkeling, klanttevredenheid en dienstverlening. Onze financiële producten zijn geheel afgestemd op ieders persoonlijke situatie en wordt op geen enkele wijze beïnvloed door de aanbieders van de producten. snelgeldlenenbinnen10minuten.eu ontvangt een vergoeding van de bank of verzekeraar als de consument ervoor kiest via de site een aanvraag te doen of af te sluiten.

Uw gegevens bij het aanvragen van offertes

Uw gegevens zijn nodig voor het (op uw verzoek) aanvragen van informatie en offertes, maar ook voor het bellen n.a.v. offertes en het afhandelen van daaruit voortvloeiende transacties. Denk hierbij aan onze partners in financiële producten waarvoor we in eerste instantie bemiddelen. Ook het bemiddelen bij eventuele volgende transacties of verzoeken die voortkomen uit eerdere dienstverlening, zoals claimafhandeling of tussentijdse beëindiging vallen hieronder. U dient de door u verstrekte informatie naar waarheid in te vullen.

Daarnaast verwerkt snelgeldlenenbinnen10minuten.eu uw gegevens om u (algemene) informatie te sturen met betrekking tot financiële producten en diensten. Aan de hand van de gegevens kan snelgeldlenenbinnen10minuten.eu de informatie zoveel mogelijk op uw eigen behoefte afstemmen. Met het aanvragen van een offerte geeft u automatisch toestemming om informatie te ontvangen per telefoon, email of post met betrekking tot de aanvraag van een financiëel product(en). We zullen uw gegevens nooit verstrekken aan derden, anders dan de financiële instellingen waarvan u een offerte, product of dienst aanvraagt. We hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd en zien u graag tegemoet als klant in een van onze financiële producten. Contact Opnemen

kredietwaarschuwing-AFM

Follow Us

fb tweet youtube linkidin

Archief

Top