kredietwaarschuwing

Pluslening Nederland
Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

Heb je onverwacht geld nodig en even niet tot je beschikking? Dan kan de pluslening een oplossing zijn. Lees over mogelijkheden, risico’s en aanbieders.

Plusleningen Ontdekken In Nederland
Ferratum

De pluslening van Ferratum.nl

ferratum.nl

De Pluslening is het tweede product dat Ferratum aanbiedt, in aanvulling met de Minilening die al jarenlang een populair product is en blijft onder de Nederlandse bevolking. Voor degenen die eigenlijk een groter bedrag wilden lenen dan 800 euro, is er nu de Pluslening van Ferratum geïntroduceerd. Hieronder staat, voor uw gemak, uitgestippeld wat de Pluslening precies aan u kan bieden. De aanvraag procedure is dus hetzelfde als die voor de Minilening.

Over alle leningen van Ferratum staat er een Jaarlijks Kosten Percentage (JKP) van 13.99%. Dat betekent dat u bij een Pluslening van 1000 euro een totaal bedrag terugbetaalt van 1016.43. Bij de vervaldatum van eerste termijn – dus na 31 dagen – betaalt u 444.97 euro. Bij de vervaldatum van de tweede termijn – dus na 62 dagen – betaalt u een bedrag van 571.46 euro. Bij alle Plusleningen betaalt u dus het grootste gedeelte van het bedrag na 62 dagen.

 • Grote bedragen. Een Pluslening is beschikbaar voor 600 euro tot 1500 euro.
 • In termijnen afbetalen. Termijn een loopt af na 31 dagen, en termijn twee na 62 dagen.
 • Terugbetalen? Log in op uw Mijn Ferratum account en voer de betaling uit via iDeal!
 • Mocht u eerder willen terug betalen, dan gaat dat snel en gemakkelijk via uw ‘Mijn Ferratum’.

 

Ga Naar Ferratum.nl!!
Saldodipje

De pluslening van Saldodipje.nl

saldodipje.nl

Bij Saldodipje kun je nu ook snel en eenvoudig terecht voor een online pluslening van tot €1500 met een looptijd van 62 dagen. U kunt dan de onverwachte kosten zonder gedoe opvangen en u heeft voldoende tijd om de lening terug te betalen. Beter kan niet! Saldodipje is al jaren een begrip als het aankomt op snelle online leningen. Vraag daarom nu aan en ervaar zelf de snelle en eenvoudige service van Saldodipje.

Lening van €1500 een looptijd van 62 dagen. U ontvangt een factuur voor de lening van €1500 termijn 1. verloopt na 31 dagen, termijn 2 na 62 dagen. Rente: 13.99%. Totaal bedrag: €1525.11.

Enkele voordelen van het Saldodipje pluslening:

 • Online aanvraag!
 • U kan van 100 euro tot 1500 euro lenen
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur!
 • Een gespecialiseerd klantenservice team is maandag t/m zaterdag beschikbaar!

 

Ga Naar Saldodipje.nl!!Bekijk ook onze andere leningen.

Persoonlijke leningDoorlopend kredietVakantieleningKredietkaart
De persoonlijke lening staat ook wel bekend als een “lening op afbetaling”. Hier vindt u een lijst met betrouwbare kredietverstrekkers die interessante voorwaarden hebben. Omdat veel kredietverstrekkers een rentevoet hanteren op basis van je persoonlijke situatie raden we aan om aanvragen bij de verschillende kredietaanbieders een offerte aan te vragen.
Aanbieders van doorlopende kredieten met aantrekkelijke tarieven zijn op deze pagina samengebracht. Kiezen voor een doorlopend krediet is kiezen voor flexibiliteit. Het doorlopend krediet is een vernieuwbare kredietlijn die altijd beschikbaar is en zonder verantwoording mag worden opgenomen.
Vergelijk vakantieleningen op deze pagina samengesteld met de beste reisleningen.
Een kredietkaart is een betaalkaart waarbij uw betalingen of geld-afhalingen niet onmiddellijk van uw rekening afgaan, maar meestal op één vast moment in de maand worden verrekend, op deze pagina vindt je de beste kredietkaart aanbieders.

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

Met een slimme methode kun je online de goedkoopste lening aanvragen. Er zit namelijk veel verschil tussen de offertes die je ontvangt van aanbieders. De goedkoopste lening vind je in 5 stappen:

 1. Lees alle omschrijvingen.
 2. Bezoek websites van gekozen aanbieders.
 3. Vraag gratis offertes aan op hun website.
 4. Vergelijk offertes; let op rente en kosten.
 5. Kies de goedkoopste en neem contact op

Voorwaarden voor de aanvraag?

 • Geen negatieve BKR notering
 • Aanvrager voldoet niet aan de voorwaarden (minimum leeftijd, werk, etc.)
 • Aanvrager heeft eerder een aanvraag gedaan
 • Cliënt moet in Nederland wonen
 • Geen ZZP-er
 • Getrouwd of samenwonend.
 • Leeftijd: 21+ -74 jaar
 • Geen uitzendkrachten fase A/B
 • Geen uitkeringsgerechtigden met de uitkeringen WW/ABW/WWB

Welke pluslening in Nederland past het best bij je?

Geld lenen kost altijd geld, dus vraag alleen een pluslening aan als je echt geld nodig hebt voor belangrijke zaken! Leen geen geld als je nu al voorziet dat je problemen krijgt met terugbetalen. Geld lenen doe je online, de meest directe manier om dit te regelen. Je aanvraag komt rechtstreeks bij de kredietverstrekker terecht en wordt meteen verwerkt. Als alle informatie correct en volledig is ingevuld, volgt er bij goedkeuring snel uitbetaling. Op deze site vind je een paar aanbieders van plusleningen in Nederland die goed en betrouwbaar zijn en waar je over het algemeen in korte tijd geld op je rekening kunt hebben staan.

Tips om je financiën op orde te houden:

 • Maak een lijstje van alle uitgaven die je hebt in de maand.
 • Schrap alle onnodige zaken.
 • Zorg dat je altijd geld op je rekening hebt staan voor je hypotheek of huur, energierekening, telefoonkosten, internetabonnement, verzekeringen, autokosten,Van wat er dan overblijft van je maandelijkse inkomsten moet je eten en kleding kopen.
 • Denk ook aan uitstapjes en buiten de deur eten.

Wat houd je nog over? Niets? Sluit dan geen pluslening af, want je kunt het niet terugbetalen! Heb je nog voldoende ruimte over, ga dan op zoek naar een passende pluslening in Nederland. Heel snel geld lenen kan niet, verantwoord lenen wel.